Grillad isterband med inlagda rödbeter, getostcrème och glacerade hasselnötter
- 4 port
- 40 min
Recept av:
David EnmarkIngredienser
- 12 st Lammhults lätt syrliga fin-isterband
- 20 st rödbetor
- 2 msk olivolja
- 3 msk flytande honung
- 200 gram lagrad getost
- 1 nypa svartpeppar
- 1 dl vispgrädde
- rödbetsblad eller salladsblad
- 4 msk hasselnötter
Gör så här
- Klyfta rödbetorna till lämplig storlek.
- Mixa getosten och tillsätt 2 msk honung och svartpeppar.
- Vispa och vänd sedan ner grädden.
- Rosta hasselnötterna i torr varm panna. Vid fin färg, vänd dem i resten av honungen.
- Grilla isterbanden.
- Lägg klickar av getostcrèmen på tallriken och fördela ut rödbetorna.
- Strö över sallad och nötter och lägg på de nygrillade isterbande. Gott ska det va!