Vicksterband

En lyxigare variant av vickning. Perfekt vid sommarnattens eftersnack, lugna låtar och soluppgångar.

  • 4 port
  • 15 min

Ingredienser

  • 4 mjuka tunnbröd
  • 400 g färskpotatis
  • 4 st lammhults lätt syrliga grill-isterband
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl keso
  • 0,25 st purjolök
  • 1 äpple
  • 1 tsk pepparrot
  • 2 msk chilisås
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Koka potatisen och grilla isterbanden.
  2. Fördela lika delar korv och potatis på tunnbröden.
  3. Blanda majonnäs, finstrimlad purjolök och grovrivet äpple och fördela även detta på de fyra bröden. 
  4. Vik in botten av brödet och rulla ihop till en rulle.
  5. Addera rostad lök, bostongurka och/eller dina favorittillbehör.

Hur går det till när man tillverkar isterband?

Att tillverkar iserband är ett riktigt hantverk. Hela vår produktion – slakteri, charkuterifabrik, packning och distribution ligger på ett och samma ställe. Med Ellos orginalrecept från 1896 tillverkar vi klassiska isterband.       Läs om vår tillverkning

 

Läs om vår tillverkning