Vicksterband
En lyxigare variant av vickning. Perfekt vid sommarnattens eftersnack, lugna låtar och soluppgångar.
- 4 port
- 15 min
Recept av:
David EnmarkIngredienser
- 4 mjuka tunnbröd
- 400 g färskpotatis
- 4 st lammhults lätt syrliga grill-isterband
- 1 dl majonnäs
- 0,5 dl keso
- 0,25 st purjolök
- 1 äpple
- 1 tsk pepparrot
- 2 msk chilisås
- salt & peppar
Gör så här
- Koka potatisen och grilla isterbanden.
- Fördela lika delar korv och potatis på tunnbröden.
- Blanda majonnäs, finstrimlad purjolök och grovrivet äpple och fördela även detta på de fyra bröden.
- Vik in botten av brödet och rulla ihop till en rulle.
- Addera rostad lök, bostongurka och/eller dina favorittillbehör.