Livsmedelsmedarbetare till Ostkaksbageriet i Vrigstad

 

Ostkaksbageriet i Vrigstad är familjeföretaget i hjärtat av Småland som vid sin anläggning i Vrigstad producerar vår klassiska småländska ostkaka. Ostkaksbageriet tillhör koncernen Ello i Lammhult som även producerar klassikerna Lammhult isterband och Lammhults sylta – för oss är den småländska matkulturen vår grundpelare och som vi är stolta över att bidra till och utveckla!

På anläggningen i Vrigstad är vi ca 4 personer i vår tillverkning och vi söker just nu en ny medarbetare till vårt team.

 

Vad innebär jobbet?
Som ansvarig för beredningen och smeten arbetar du mestadels självständigt men har kollegor runt omkring dig på andra avdelningar.

I arbetet ansvarar du för beredning av ostkakssmeten samt förberedelser av ingredienser - ett arbete som kräver att du är noggrann och ansvarsfull.

Arbetet är fysiskt krävande och innebär en del tunga lyft. Även om du arbetar själv i beredningen är din samarbetsförmåga viktig då vi är en liten produktion där alla måste hjälpas åt och man behöver stötta in på andra avdelningar vissa dagar.

Eftersom smeten behöver vara klar inför att kollegorna börjar sitt pass startar din arbetsdag 04:30 måndag-fredag samt att det ingår förberedelsearbete på söndagar enligt schema.
 

Vem är du?
Vi hoppas att du gillar ostkaka lika mycket som vi och att du brinner för mathantverk och den småländska matkulturen!

Utöver det tror vi att du har minst gymnasiekompetens eller annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.
Meriterade är om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen.

Som person är du positiv, noggrann, metodisk, ansvarsfull och tycker om att arbeta självständigt samt att vara en del av ett mindre team.
Du ska ha fyllt 18 år och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter främst samarbetsförmåga och förmåga till eget driv och vilja att lära dig.
 

Hur ansöker jag?
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Stina Selander på stina@ello.se senast 2025-04-22.

Vi går igenom alla ansökningar efter påsk. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Vi ser framemot din ansökan!
 

           

Arkiv

  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016