Charkmedarbetare till Ello i Lammhult Chark AB


Ello i Lammhult Chark är familjeföretaget i hjärtat av Småland som vid sin anläggning i Lammhult producerar flera klassiska husmanskostprodukter, t.ex isterband och sylta. Charktillverkning, paketering och distribution ligger på ett och samma ställe i Lammhult. 


Vi är ca 10 personer i vår charktillverkning och vi söker just nu två nya medarbetare för att utöka vårt team med.

Vad innebär jobbet?

Som medarbetare i vår charktillverkning arbetar du tillsammans flera kollegor i olika processer.

För den ena tjänsten innebär arbetet mottagning av råvaror och beredning inför själva tillverkningen. På sikt kommer möjligheter finnas att lära sig och skaffa kunskaper inom traditionell charktillverkning.

Den andra tjänsten innebär främst arbete på vår packningsavdelning. Paketering av färdiga produkter samt pack och plock av färdigpaketerade produkter i vår expediering. På sikt kommer möjligheter finnas att lära sig fler delar på flera avdelningar.

Båda tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är dagtid mellan måndag-fredag.
 

Vem är du?

Vi tror att du har minst gymnasiekompetens eller annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Meriterade är erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du positiv, noggrann, metodisk, ansvarsfull och tycker om att arbeta i team.

Du ska ha fyllt 18 år och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter främst samarbetsförmåga och förmåga till eget driv och vilja att lära dig.
 

Hur ansöker jag?

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Björn Lagerwall på bjorn@ello.se  senast 2024-06-16. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Björn!

 

Vi ser framemot din ansökan!

Arkiv

  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016