Grillade isterband med tre dippsåser & kokta morötter


INGREDIENSER
  • 4 st Lammhults syrliga isterband
  • 1 knippe späda morötter eller andra grönsaker

BBQ

  • 1 msk curry
  • 2 dl chilisås
  • honung(efter egen smak)
  • citron(efter egen smak)
  • salt & peppar

Chèvre

  • 50 g chèvre
  • 2 dl crème fraiche
  • salt & peppar

Dijon

  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl crème fraiche

 


Lammhults Syrliga Isterband
LÄS MER

Gör så här

  1. Grilla isterbanden i ugnen eller på grillen.
  2. Kör klar i ugnen på 150° i 15 minuter och dela i små kuber.
  3. Koka morötterna i vatten med salt och smör i ca 5 minuter, så att de fortfarande ger tuggmotstånd.
  4. Blanda någon av dipparna eller varför inte alla! Och gärna ett par timmar innan för bättre resultat.
  5. Lägg upp på en bricka och avnjut framför tv:n.



>