Grillad isterband med inlagda rödbeter, getostcrème och glacerade hasselnötter


INGREDIENSER
  • 12 st Lammhults lätt syrliga fin-isterband
  • 20 st rödbetor
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk flytande honung
  • 200 gram lagrad getost
  • 1 nypa svartpeppar
  • 1 dl vispgrädde
  • rödbetsblad eller salladsblad
  • 4 msk hasselnötter

Lammhults Fin-isterband
LÄS MER

Gör så här

  1. Klyfta rödbetorna till lämplig storlek.
  2. Mixa getosten och tillsätt 2 msk honung och svartpeppar.
  3. Vispa och vänd sedan ner grädden.
  4. Rosta hasselnötterna i torr varm panna. Vid fin färg, vänd dem i resten av honungen.
  5. Grilla isterbanden.
  6. Lägg klickar av getostcrèmen på tallriken och fördela ut rödbetorna.
  7. Strö över sallad och nötter och lägg på de nygrillade isterbande. Gott ska det va!



>