Grillad isterband med ljummen potatissallad


INGREDIENSER
  • 4 st Lammhults syrliga isterband
  • 600 g färskpotatis eller mandelpotatis
  • 1 knippe rädisor
  • 4 st vårlökar
  • 0,5 purjolök
  • 1 rödlök
  • 1 lite burk med stora kapris
  • 1 liten påse med blandsallad
  • 4 cl olivolja
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0,5 citron
  • 1 tsk flytande honung
  • salt & peppar

Lammhults Syrliga Isterband
LÄS MER

Gör så här

  • Skrubba och koka potatisen, häll av vattnet, lägg en bit papper under locket och lägg sedan på det igen.
  • Skala och skär övriga grönsaker i önskad storlek.
  • När potatisen svalnat lite skär även den i bitar och blanda ihop med grönsakerna.
  • Pressa citronen och vispa med olivolja, senap och honung och rippla över salladen.
  • Servera med ett grillat isterband!



>